Rabatt på VPN med Black Friday-erbjudanden!

Black Friday-erbjudanden för VPN-tjänster – Få upp till 68% Black Friday-rabatt + 3 månader extra på VPN!

black friday vpn - Black Friday 1

NordVPN Black Friday-erbjudande

För Black Friday 2024 erbjuder NordVPN upp till 68% rabatt för en 2-årsprenumeration!

Dessutom får du 3 extra månader, utan extra kostnad!

nordvpn

Upp till 68% rabatt!
VPN-Sverige fixar alltid bäst pris åt dig

Till Erbjudande!Till Erbjudande!
 
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Surfa anonymt och säkert!
Streama internationellt innehåll!
30 dagars pengarna tillbaka-garanti!

Vad är Black Friday?

Black Friday är en inofficiell helgdag som utmärkts genom att butiker sparkar igång julförsäljningen med årets största rabatter och bästa erbjudanden. Black Friday äger rum på fredagen efter Thanksgiving varje år (Thanksgiving är alltid den fjärde torsdagen i November). Ända sedan 1950-talet har man sett dagen efter Thanksgiving som början av julsäsongen – och därmed julkonsumtionen – i USA.

CyberGhost Black Friday shopping - Black Friday 4Black Friday har varit årets största shoppingdag i USA varje år sedan 2005 och även om det inte är en officiell semesterdag i USA är det vanligt att folk får klämdagen efter Thanksgiving ledigt. Det är ännu en anledning till att Black Friday är en stor försäljningsvecka för många företagare, eftersom många studenter och arbetande människor får en fyradagars helg.

Under de senaste åren har Black Friday-kulturen spridit sig till andra delar av världen, inklusive Sverige. Massvis av svenska butiker, både fysiska butiker och på nätet, erbjuder särskilda rabatter och kampanjer under Black Friday, som ofta sträcks över hela helgen och följs upp av Cyber Monday.

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är måndagen efter Black Friday, som inledningsvis startades för att vara onlinebutikers motsvarighet till Black Friday. Nu är det dock vanligt för alla butiker börja rean från och med Black Friday och fortsätta till Cyber Monday eller ännu längre.

Här på VPN-Sverige hittar du naturligtvis världens bästa Black Friday- och Cyber Monday-erbjudanden på VPN-tjänster!