Vill du se på HBO Nordic utomlands?

HBO Nordic är den skandinaviska versionen av den amerikanska TV-kanalen HBO, som endast finns tillgänglig i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Om du inte är i ett av de nordiska länderna just nu så kan du ändå se HBO Nordic utomlands med hjälp av en VPN-tjänst!

 
HBO Nordic utomlands

Hur kan jag se HBO Nordic utomlands?

Genom att surfa med en svensk IP-adress, vilket du kan göra med en VPN-tjänst. Detta eftersom VPN-anslutningen skickar din trafik igenom en krypterad internet-tunnel, vars mynning är i det land du väljer, till exempel i Sverige. Det döljer dessutom din internettrafik och gör den oläslig för tredje parter. Det spelar ingen roll om du är på semester eller bor i ett annat land, med hjälp av VPN kan du se på HBO Nordic från vilken plats som helst!

Den bästa VPN-tjänsten för att se HBO Nordic utomlands

 
cyberghost vpn

Just nu från €2,75 per månad

Beställ nu
 

45 dagars pengarna tillbaka-garanti!
Den bästa VPN-tjänsten vi har testat!
Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

CyberGhost VPN 45 dagars returrätt

HBO Nordic pris

HBO Nordic kostar 99 kr per månad. En VPN-tjänst kostar från $2,75 (~25 kr) per månad och låter dig komma åt blockerat innehåll från många olika länder, samtidigt som din internetanslutning krypteras och döljer din trafik från utomstående. Du kan dock testa HBO Nordic i 30 dagar kostnadsfritt och detsamma gäller för t.ex. CyberGhost VPN, så med andra ord kan du testa att se på HBO Nordic utomlands i en månad innan du börjar betala för tjänsterna.

HBO Nordic Serier

HBO Nordic visar många populära TV-serier, inklusive:

 • Barry
 • Big Little Lies
 • Crashing
 • Chernobyl
 • Entourage
 • Game of Thrones
 • Killing Eve
 • Mayans MC
 • Outlander
 • Supergirl
 • The Deuce
 • The Handmaid’s Tale
 • The Office
 • The Sopranos
 • True Detective
 • Vampire Diaries
 • Vikings
 • Walking Dead
 • Westworld
…och många fler.
 
se HBO Nordic i utlandet med VPN

Mer om HBO

HBO, som lanserades redan 1972, står för ”Home Box Office”, vilket betyder ungefär ”hemmabio” och var den första riktiga betalkanalen. Planen var att visa fullständiga, oavbrutna (reklamfria) långfilmer i folks hem. Därtill sände man live-events, så som basket eller amerikanska fotbollsmatcher. Den tidiga positionen och lyckade expansionen ledde till HBO kunde buda ut konkurrensen och fullständigt dominera på långfilmsfronten. Under 80-talet experimenterade HBO med att producera eget innehåll, med varierande succé. Den främsta säljpunkten var att HBO var ocensurerat och kunde ha svordomar, naket, med mera i sina filmer.

Under 90-talet fortsatte HBO att producera egna TV-serier och blev mycket bättre på att göra det, vilket kulminerade i megasuccén The Sopranos 1999. Därefter har HBO fortsatt att pumpa ut några av de bästa och mest populära TV-serierna som någonsin har gjorts, inklusive Band of Brothers, Six Feet Under, Deadwood, True Blood och Game of Thrones. Inflytandet som HBO har haft på det övriga medialandskapet är ofattbart. Många andra serier skulle förmodligen aldrig ha gjorts om det inte var för HBO’s insatser.

Skapa ett abonnemang hos HBO Nordic, så får du tillgång till över 5000 avsnitt av de bästa serierna, samt innehåll för barn och hundratals utvalda filmer, på alla dina enheter.

Så ser du på HBO Nordic utomlands via VPN:

1. Skapa ett konto hos VPN-tjänsten

2. Ladda hem och installera programvaran/appen

3. Välj en svensk server, till exempel i Stockholm

4. Se på HBO Nordic utomlands!

HBO Nordic utomlands med VPN server
Surfa via en annan plats / ett annat land
Dölj din IP-adress och kryptera anslutningen
Kom åt landsblockerat innehåll
Se HBO Nordic utomlands!

Fungerar på alla enheter!

Tjänsterna som vi rekommenderar fungerar med alla typer av enheter, inklusive datorer (PC, Mac), smartphones (Android, iPhone), tablets (Android, iPad), samt många smart-TVs och routrar. De har egna appar i Google Play Store och iTunes om du vill titta via mobilen eller surfplattan. Så om du vill se HBO Nordic utomlands finns det inget som stoppar dig!
 

Rekommenderade tjänster

1.
CyberGhost VPN

Bäst i test

Den bästa VPN-tjänsten. Passar alla användningsområden. Fungerar med all streaming, sport, Netflix US, Torrents och Play-kanaler.
+ Billiga månadskontrakt
+ Den bästa mobilappen!

2.
ZenMate VPN

Billigast

En flexibel, simpel VPN-tjänst med höga hastigheter, hög säkerhet och utmärkt prestanda för streaming.
+ Bäst för rysk serverplats
+ Bra tilläggsfunktioner

3.
NordVPN

Snabb & säker

NordVPN är en snabb och billig VPN-tjänst, med 5200+ servrar i 62 länder.
+ Flest servrar!
+ Inklusive Rysk serverplats!

Vanliga frågor och svar om HBO Nordic

HBO Nordic i USA

Går det att se HBO Nordic i USA? Ja, det spelar ingen roll vilket land du befinner dig i. Du kan alltid se HBO Nordic i utlandet om du ansluter med VPN-tjänsten till en skandinavisk/nordisk server.

HBO USA i Sverige

Går det att se HBO USA i Sverige via VPN? Ja, självklart! Du måste dock ha ett abonnemang för HBO USA först. Sedan går det till på samma sätt som att se HBO Nordic utanför Sverige, fast du ansluter till en VPN-server i USA istället för en svensk server. Det ger dig en amerikansk IP-adress och låter dig se HBO USA i Sverige.